Ruta en piragua illes de Benifallet

  • Durada aproximada: entre 1 h 30 m i 2 h 30 min.
    A partir de 4 anys. No cal experiència.

    Des de 15 €! Consulteu tarifes
    Nens fins a 7 anys, només 5 €!

  • Reserves
    633 081 737

La ruta en piragua illes de Benifallet és ideal per a grups escolars i persones que volen iniciar-se en el piragüisme o practicar una estona.

El recorregut es pot adaptar a 1, 2 o 3 illes i, depenent del nombre d’illes, la durada d’aquesta ruta en caiac variarà d’1.30 h a 2.30 h.

En plena natura, a la sortida del barranc del Catxorro, tocant a l‘illa de Cataula. Envoltats de la vegetació frondosa del bosc de ribera i de les aigües més tranquil·les i relaxants que pugueu imaginar.

En absència de corrent, podreu dirigir l’embarcació i controlar al mil·límetre les maniobres damunt l’aigua. Tranquil·lament anireu aprenent tots els moviments bàsics i en un no res comprovareu la facilitat que té aquesta activitat tan relaxant i bonica.

Pujareu, passejant per les illes del Nap i de Cataula, per l’entrada al barranc del Catxorro; navegareu sota l’atenta mirada del pont del Llaguter i continuareu passejant damunt l’Ebre, per l’illa de Benifallet, fins a arribar a l’embarcador del poble.

El pont del Llaguter, dedicat als llaguters desapareguts en la nit dels temps però vius en la nostra memòria. Així acaba una de les obres que els dedicà en Francesc Cots, un estimat poeta i escriptor veí de Benifallet.

Amb làpida de marbre, al costat del monument també dedicat a ells:

Un dia vas lligar el llagut
amb l’últim nus mariner,
al rostre sec i sorrut
una llàgrima es veigué
en plegar l’ultima corda,
del teu viatge darrer;
Benifallet que recorda
que a tu et deu molt del que té.
No t’oblida LLAGUTER.

Autor: Francesc Cots

RESERVA AQUÍ!

No heu practicat mai aquest esport?

Us donem alguns consells sobre la indumentària més adequada, suggeriments per a practicar-lo correctament i informació sobre les mesures de seguretat.

RECOMANACIONS