Descens de l’Ebre fins al mar en tres dies

El descens de l’Ebre fins al mar és una ruta en piragua de poc més de 100 km per passar tres dies a la intempèrie, en plena natura: d’Ascó al mar Mediterrani (amb tenda de campanya).

Desconnecta durant uns dies i viu una autèntica aventura que recordaràs sempre.

Tres dies en piragua per l’Ebre: d’Ascó al mar (104 km)

El descens de l’Ebre fins al mar en tres dies és un repte molt divertit on posareu a prova la capacitat de resistència, de dosificació de les energies i de mentalitat d’aventura dalt d’una piragua. Tot entre els paratges naturals d’un bosc de ribera en el seu màxim esplendor, enmig de la tranquil·litat i la pau de l’Ebre.

Una aventura que podeu compartir amb la parella, família o amics i que us podeu muntar a mida.

Perquè pugueu gaudir plenament d’aquesta aventura, a Beniemocions tenim els tipus de caiac més adients: podeu disposar de models oberts (sit on top) o tancats tant en piragua individual com doble.

En aquest cas us aconsellem el model Tempo, un caiac llarg, ràpid i amb molta capacitat de càrrega: davant porta un gran compartiment estanc i darrere, un receptacle amb xarxa per a posar bidons, bosses i altres coses. A més, és còmode, estable, autobuidable i insubmergible. La piragua ideal per arribar ben lluny!

*Aquesta ruta inclou: material + transport al punt inicial + recollida al punt final + assistència per incidents.

3 dies en piragua
per l’Ebre:

d’Ascó al mar (104 km)
2 persones: 80 €/pax
A partir de 3 persones: 70 €/pax

Les etapes

1a etapa: d’Ascó a Benifallet (38 km)

Aconsellem fer aturades de descans en passar per Móra (a 15 km de la sortida) i a Miravet (a 27 km de la sortida).

2a etapa: de Benifallet a Tortosa-Illa dels Bous (30 km)

Aconsellem fer aturades de descans en passar per Xerta (a 12 km de la sortida) i per Tortosa (a 25 km de la sortida).

3a etapa: de Tortosa-Illa dels Bous a Riumar (36 km)

Aconsellem fer aturades de descans en passar per Amposta (a 10 km de la sortida) i a Deltebre o Sant Jaume d’Enveja (a 23 km de la sortida).

Important: Cal matinar per a la sortida, ja que és un tram que pot estar afectat pel vent de garbí o la marinada a partir del migdia en els mesos d’estiu.

Descens de l'Ebre en caiac

Programa logístic

El punt de trobada és la població de Benifallet, on es pot deixar el cotxe aparcat durant els tres dies.

Des de Beniemocions ens encarreguem del transport de persones, piragües i material necessari per començar l’activitat al punt inicial de la primera etapa: Ascó.

Com que el final de la primera etapa és Benifallet, els clients arriben i fan nit al punt on tenen el vehicle aparcat, de forma que aquesta primera etapa la podran fer bastant lleugers d’equipatge.

Quan acaben la ruta de l’últim dia, els clients ens truquen i ens faciliten la ubicació per anar-los a recollir i portar-los a Benifallet, on tenen els vehicles.

* Els clients hauran de portar telèfon mòbil per poder contactar en qualsevol moment amb nosaltres.