Segway

El Segway és un vehicle elèctric de dues rodes ideal per a visitar llocs pintorescos i gaudir de la natura. Una aventura tan fàcil com divertida sobre una plataforma que ens permet viure noves emocions. Amb el Segway podem transitar pels costeruts i estrets carrers de Benifallet i pels camins de muntanya que envolten la vila.

Rutes en Segway

Una forma diferent de desplaçar-se amb sensacions que mai heu experimentat. Us sorprendrà com és de divertida i fàcil la conducció del Segway.

En tan sols un moment ja se n’aprèn el funcionament bàsic. Després, a mesura que es va conduint, ràpidament li vas agafant el fil i al cap d’una estona el fas anar per tot arreu.

El Segway és un vehicle ecològic que no contamina, no emet soroll i no agafa gaire velocitat. Funciona amb bateria de liti de llarga durada, cosa que li permet una gran autonomia. Pot pujar i baixar pendents pronunciats i s’atura sol quan l’ocupant baixa.

La situació elevada del conductor amplia considerablement el camp de visió i, juntament amb la llibertat plena de moviments en la conducció, la fan una activitat molt xaladora i fins i tot addictiva.

Les formes de gaudir del Segway poden ser molt variades i, segons les vostres preferències, us podem oferir diferents activitats. També us podem transportar i muntar l’activitat al lloc que decidiu.

segway-icon

Segway

Des de 30€/pax
*Mínim 2 persones