Contacte

Des de Beniemocions estarem encantats de respondre tots els dubtes i consultes sobre les nostres activitats, el nostre entorn i la nostra comarca. Us podem informar i aconsellar detalladament sobre allotjaments, restaurants i altres temes d’interès turístic, natural, patrimonial i històric del nostre territori.

A més, us podem oferir activitats a la carta, tant si aneu sols, en parella, famílies, grups, centres educatius, empreses, associacions, agrupacions, clubs, amb infants o amb gent d’edat avançada.

Reserves

619 334 384

Activitats aquàtiques

Piragüisme, SUP, llanxa de motor.

630 874 236

Activitats terrestres

Parc d’aventura, segway, via verda, senderisme, espeleologia

  Beniemocions SL és el responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i us informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa se us facilita la següent informació del tractament:

  Finalitat del tractament: mantenir una relació comercial i l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis.

  Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a mantenir la finalitat del tractament i, quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total d'aquestes.

  Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

  Drets que assisteixen l'usuari:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control (agpd.es), si considereu que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

  Dades de contacte per a exercir els drets:
  Adreça postal: Beniemocions SL. Doctor Sastre, 10 · 43512 - Benifallet (Tarragona) · Correu electrònic: info@beniemocions.cat.

  Per continuar, heu d'acceptar que heu llegit la clàusula anterior i que hi esteu conforme.