Política de privacitat

1. INFORMACIÓ A L’USUARI
BENIEMOCIONS S.L., des d’ara RESPONSABLE, és el responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:
Finalitat del tractament: mantenir una relació comercial amb l’usuari.
Les operacions previstes per dur a terme el tractament són:
– Remissió de comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic, fax, SMS, MMS, xarxes socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que doni opció de fer comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades pel RESPONSABLE i relacionades sobre els seus productes i serveis, o dels col·laboradors o proveïdors amb els quals hagi arribat a algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.
– Realització d’estudis estadístics.
– Tramitació d’encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.
– Enviament del butlletí de notícies de la pàgina web.
Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la seva destrucció total.
Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.
Drets que assisteixen l’usuari:
– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
– Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.agpd.es), si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
Dades de contacte per exercir els seus drets:
Adreça postal: BENIEMOCIONS, SL – Doctor Sastre, 10 – 43512 Benifallet (TARRAGONA). Correu electrònic: info@beniemocions.cat

2. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L’USUARI
Els usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraces i se’n fa responsable de comunicar qualsevol modificació.
El RESPONSABLE informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que fes algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc dels usuaris. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatòries, ja que són necessàries per a la prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

3. MESURES DE SEGURETAT
Que de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives del Reglament general de protecció de dades (RGPD) per al tractament de les dades personals que són responsabilitat seva, i manifestament amb els principis descrits a l’article 5 del RGPD, per la qual cosa són tractades de manera lícita, lleial i transparent amb relació a l’interessat, i adequades, pertinents i limitades al que és necessari amb relació a les finalitats per a les quals són tractades.
El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableix el RGPD per tal de protegir els drets i llibertats dels usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.