Parc d’aventura

A Beniemocions hem construït un parc d’aventura en plena natura. Un circuit de jocs amb plataformes per dalt dels arbres, ponts, tirolines, xarxes, laberints, lianes, camins de cordes, camins amb fustes… i una supertirolina de 142 m! Una autèntica aventura per a petits i grans.

Circuit de jocs diferents

Vine a superar reptes divertits i a sentir-te com un autèntic aventurer entre lianes, tirolines, ponts de cordes, xarxes, camins de fustes, laberints… No sabem quin de tots els jocs és el més divertit, però us podem assegurar que viureu emocions fortes.

Posa’t a prova i veuràs què ets capaç de fer! Gaudeix amb amics o en família d’una autèntica aventura al mig de la muntanya.

Circuit infantil

Circuit amb 6 jocs diferents per a menors de 8 anys.

Circuit d’adults

Circuit amb 16 jocs diferents per a majors de 8 anys. Consta de ponts, tirolines, xarxes, lianes, camins de cordes, camins amb fustes… Per a grups: Al circuit de 16 jocs i la supertirolina, hi afegim un emocionant circuit d’iniciació al Segway per només 5 € més!

Màxima seguretat

Us oferim les màximes garanties de seguretat amb instal·lacions 100% segures. Utilitzem arnesos d’última generació i mosquetons “intel·ligents” de línia de vida continua (no es poden obrir), els més segurs del mercat.

Àrea de pícnic

Disposem d’aparcament lliure i una àmplia àrea de pícnic en plena natura amb taules i bancs de fusta per poder-hi menjar, beure o descansar.

A més, al nostre parc d’aventura les mascotes també són benvingudes!

Parc d’aventura per a totes les edats

Circuit infantil 15 €
i circuit d’adults 20 €
– DESCOMPTES ESPECIALS PER A COL·LEGIS –

Supetirolina de 142 metres

T’agradaria sentir-te com un ocell? No t’ho penses dos cops… Salta i vola amb la nostra supertirolina de 142 metres.

Àrea de pícnic i aparcament

A la porta del parc d’aventura, tocant a la carretera que porta a les Coves Meravelles de Benifallet, hi ha una àrea de lleure en plena natura per a descansar i recuperar forces i una zona d’aparcament lliure.

Màxima seguretat

Utilitzem arnesos d’última generació i mosquetons “intel·ligents” de línia de vida contínua (no es poden obrir), els més segurs del mercat.
Els mosquetons interconnectats smart belay d’Edelrid utilitzen un sistema interactiu de politges, de manera que un mosquetó no és pot obrir fins que l’altre no és tancat. Per tant, els dos mosquetons no poden estar mai oberts alhora.

Com arribar-hi

Atenció: per accedir al parc s’ha de contactar amb antelació.

Situat al camí de les Coves de Benifallet, poc abans d’arribar a les Coves Meravelles.

La línia blava del següent mapa us indica com anar de Benifallet al Parc d’aventura Beniemocions: per la carretera T-301, en direcció a Tivenys, agafant el desviament a Les Coves, que es troba a uns 3 km de Benifallet.