D’Horta de Sant Joan a l’estació de Benifallet per la Via Verda

  • Durada aproximada: 3 h 15 min.
    Apta per a totes les edats. No cal experiència.

    Des de 20 €!
    *Remolc per a nens petits, 15 €

  • Reserves
    633 081 737

La ruta en bicicleta d’Horta de Sant Joan a l’estació de Benifallet per la Via Verda és una dels recorreguts més còmodes, ja que té un lleuger pendent a favor que fa que la bici rodi sense fer esforç, cosa que ens permet gaudir millor de l’encant natural que ens envolta.

La ruta té una longitud d’uns 23 km i es pot fer tant al matí com a la tarda, tot i que nosaltres aconsellem dedicar-li unes hores per fer una bona aturada al santuari de la Fontcalda.

Aquesta ruta preciosa ens porta a passar primer per l’estació de Bot, després per la de Prat de Comte i immediatament per la Fontcalda. Després vindran l’estació del Pinell de Brai i la de Benifallet, on acabem.

Igual que en les rutes anteriors, la major part del recorregut transcorre per la vall del riu Canaletes, la qual cosa li dona una gran riquesa de paisatge.

També podem fer la mateixa ruta sortint de l’estació d’Arnes-Lledó, amb 5 km més de recorregut.

RESERVA AQUÍ!

Estació de Benifallet

El camí asfaltat que dona accés a l’estació de Benifallet el teniu senyalitzat a la C-12 o Eix de l’Ebre (GPS: 40.964588, 0.509148), exactament a 2 km passat el pont del Llaguter de Benifallet, si veniu de Móra, o abans, si pugeu de Tortosa. Aquesta petita carretera de poc més d’1 km us portarà per l’antic camí de la Vall al que era l’antiga estació de Benifallet, rehabilitada com a hotel gastronòmic, amb servei d’alberg i pensió.

Aquest és el punt de trobada i el lloc on us portarem les bicis i el material que prèviament ens haureu reservat. Aquí els clients deixen els vehicles i nosaltres els transportem fins a l’estació d’Horta de Sant Joan per a començar la ruta.

Així, un cop acabada l’activitat, no cal preocupar-se d’anar a buscar el cotxe al lloc de sortida de la ruta i podeu marxar quan vulgueu.