Via Verda

Veniu a descobrir la Via Verda, un antic corredor ferroviari que transcorre entre antigues estacions, túnels, valls, barrancs, ponts, viaductes, riuets i zones de bany. Una ruta en bicicleta de baixa dificultat ideal per a fer excursions en família o amb amics.

També us proposem itineraris en bicicleta per visitar el nostre poble, Benifallet, i el seu terme com ara la ruta de Benifallet a Miravet pel Camí de l’Ebre (GR-99) o de Benifallet a Cardó per Costumà.

Coneix la nostra història, passeja pels nostres carrers i gaudeix de la seva gent. Envolta’t dels colors dels camps i muntanyes; deixa’t sorprendre per la seva bellesa i gaudeix de la seva tranquil·litat.

Per poder gaudir al màxim dels encants de la Via Verda, del camí de l’Ebre GR-99 o dels camins de pagès que envolten el poble i les muntanyes de Benifallet, a Beniemocions us oferim lloguer de bicicletes i servei de transport.

Bici-icon

Via Verda

Lloguer de bicis des de 20 €

El preu inclou transport i recollida a l’Estació de Benifallet (Via Verda)

– Descomptes especials per a grups –

Lloguer de bicis

Disposem de lloguer de bicicletes, el mitjà de transport més adequat per a recorreguts curts i de baixa dificultat com les rutes de cicloturisme que us proposem. Tan fàcils que no necessiteu cap guia que us hi acompanyi. També disposem de servei de transport i recollida.

1 dia: 20 €/persona

*El preu inclou transport i recollida a l’Estació de Benifallet (Via Verda)

Deixareu el cotxe al lloc d’arribada (nosaltres us portarem a l’inici de la ruta), de manera que en acabar l’activitat podreu marxar directe, evitant esperar cap servei de transport o recollida.

*Es cobra un suplement si s’ha de fer un transport o recollida en un altre punt més allunyat.
*Es cobra un suplement, si voleu llum a la bici.
*Descomptes especials per a grups superiors a 20 persones.
* Amb la bici es deixa material de recanvi i reparacions.

bicicleta-via-verda

Descobreix la Via Verda amb Beniemocions

Des de Beniemocions us proposem tres itineraris turisticoculturals per descobrir la Via Verda de les Terres de l’Ebre en bicicleta. Tres trams de baixa dificultat ideals per a recórrer en parella, en família o amb amics.

Rutes en bicicleta per la Via Verda