Ruta en piragua El Canaletes

  • Durada aproximada: entre 1 h i 2 h.
    A partir de 4 anys. No cal experiència.

    Des de 15 €! Consulteu tarifes
    Nens fins a 7 anys, només 5 €!

  • Reserves
    633 081 737

La ruta en piragua El Canaletes comença molt a prop de Benifallet, enmig d’un paisatge verge i frondós, a la desembocadura del riu Canaletes a l’Ebre. Un escenari d’aigües quietes, de poca profunditat i quasi sempre transparents que el fan un lloc ideal per iniciar els més petits en el món de la piragua o el caiac.

També és un bon lloc on poden practicar les persones que tenen mobilitat reduïda.

De fet, no és el Canaletes qui arriba a l’Ebre sinó que és el pare Ebre qui entra a buscar el fill per abraçar-lo enmig de la quietud. Una abraçada silenciosa sota l’ombra d’uns oms centenaris, testimonis muts d’aquella pau, valents guardians d’un estret, sinuós i vell camí d’aigua. Aquell camí ascendent contra el curs d’aigües cristal·lines que ens porten a un regne de gegants de roca que es barallen envoltats de garnatxa i macabeu per mirar quin de tots pot pujar més amunt que els altres.

Les característiques del lloc ens asseguren un ràpid aprenentatge, de forma que, després d’una estona practicant i guanyant experiència, cerquem més emocions. Si l’edat dels participants i el cabal de l’Ebre ens ho permet, els fem descobrir un riu diferent, un piragüisme amb horitzons més llunyans, amb aigües vives i juganeres, un riu encara més xalador. I si en volen més, augmentem el recorregut visitant l’illa del Coet.

RESERVA AQUÍ!

No heu practicat mai aquest esport?

Us donem alguns consells sobre la indumentària més adequada, suggeriments per a practicar-lo correctament i informació sobre les mesures de seguretat.

RECOMANACIONS