Espeleologia

Voleu fer espeleologia a les Coves Meravelles de Benifallet? Voleu viure una de les millors aventures enmig d’un laberint de sales i galeries?

A Beniemocions us proposem excursions guiades amb equip d’espeleologia aptes per a grans i petits, experiències intenses que us faran sentir vertaders herois de ficció en un escenari ben real. Descobriràs la força i la bellesa en la natura, on l’aigua i la pedra, lentament i amb la sensibilitat d’un artista suprem, han creat un altre paisatge.

Podeu recórrer divertits passadissos, sales i gateres plenes de capritxoses formacions de la cova de Xafarroques o de la cova de l’Aumidiella (nivell de dificultat baix) o els més emocionants i complicats estrets i pous de la cova Marigot (nivell de dificultat mitjà).

Espeleologia a les Coves Meravelles

Pujades d’adrenalina asegurades!
Per a quasi tot tipus de persones entre 10 i 60 anys.

Les excursions tenen una durada aproximada de 2 a 3 hores. Es fan sempre acompanyades d’un/a guia com a mínim (depèn del nombre de persones i de la dificultat de la cova).

Els grups nombrosos se separen en grups de menys de 8 persones. El guia, a més de vetllar per la seguretat, us explicarà la història de la cova, els diferents tipus de formacions calcàries i de formes capritxoses que s’hi troben: estalactites, estalagmites, excèntriques, banderes, gours, colades i altres formacions que us recordaran figures d’animals i coses.

icon-espeleo

Espeleologia

Des de 30€/pax
*Mínim 4 persones

Informació i suggeriments

L’equip està compost de: casc + llum frontal + granota + guants.
Si us porteu vosaltres la roba us resultarà més econòmic. Si és així, cal portar roba que es pugui embrutar i roba de recanvi (pantalons llargs i samarreta de màniga llarga o granota). També us aconsellem portar guants.

espeleo-info