River SUP

El River SUP (river stand up paddle) és una activitat aquàtica molt divertida consistent a lliscar sobre el riu damunt d’una planxa de rem.

Una experiència que podeu practicar sols o acompanyats, perquè a Beniemocions disposem de planxes de surf individuals (River SUP) i planxes de rem per a grups de 6 persones com a màxim (Big SUP).

Des de Beniemocions us proposem rutes curtes de paddle surf pel voltant del poble de Benifallet i les illes que hi ha a prop, que es caracteritzen per la bellesa del seu paisatge i per la diversitat de tipus de corrents i característiques de riu que s’hi poden trobar. Així que en poc espai i en poc temps podeu aprendre molt en la tècnica i domini del SUP.

Per a gaudir en parella, en família, amb amics, amb companys de feina i fins i tot amb mascotes. L’Ebre en aquesta zona baixa tan calmat que no hi ha cap problema d’anar acompanyats amb els nostres amics de quatre potes.

A més a més, les amples i estables planxes de River SUP que utilitzem són el model SUP PE 10 de Rotomod, amb una longitud de 300 cm i una amplada de 85 cm, que poden suportar un pes màxim de 140 kg. Un model que es caracteritza per la gran estabilitat i maniobrabilitat.

river-sup-icon

River SUP

Ideal per a gaudir sols, en companyia i també per a regalar!

Comiats de solters, esdeveniments familiars, jornades educatives, per a empreses, celebracions especials…

Big SUP

Beniemocions som els primers de portar el Big SUP a les Terres de l’Ebre, una modalitat de River SUP per a gaudir en grup o en parella.

Una activitat nova, fàcil i molt divertida, ideal per a posar a prova la destresa, l’equilibri i el treball en equip. Ho hem comprovat: com més gent dalt d’una mateixa planxa de surf, més diversió.

Podeu triar entre recorreguts de 2, 4, 6 o 12 km. Tots a favor de corrent i en un entorn completament verge. Fins i tot podeu fer competició d’equips, perquè dalt d’una mateixa planxa hi caben fins a 6 persones!

Viu la natura entre sorprenents paisatges de ribera, deixa’t portar tranquil·lament pel corrent del riu, posa’t a prova, juga en equip, fes broma amb els amics i xala al màxim! T’hi apuntes?

bigsup