Dos dies en piragua per l’Ebre

El paquet dos dies en piragua per l’Ebre és una autèntica aventura de dos dies per a gaudir en parella, en família o amb amics.

Dues etapes, quatre trams consecutius, que us faran passar dos dies de caiac amb emocions, aventura i una pau absoluta enmig de la natura i envoltats de paratges sorprenents.

Dos dies en piragua per descobrir l’Ebre més salvatge

El primer dia al matí fem la ruta de Móra la Nova a Miravet. A la tarda, de Miravet a Benifallet. El segon dia al matí, la ruta de Benifallet a Xerta, i a la tarda, de Xerta a Tortosa.

El bosc de ribera acaronant la llera d’un riu tranquil i silenciós. El mateix Iberus flumen que van conèixer els romans, els cartaginesos, els raiers i els llaguters. Ara ens invita que siguem nosaltres, uns dignes successors d’aquells vells navegants perduts en el temps. Molt possiblement, els millors paratges de l’Ebre català els trobaràs entre Móra i Tortosa.

Illes de postal, estrets de roca, paisatges encantats. El cant dels ocells del riu, el vol ràpid del blauet damunt de l’aigua. La remor del silenci i la pau de l’Ebre. El somriure dels amics i la xalera. Dos dies que mai oblidareu.

Si no heu fet mai piragüisme, podeu llegir aquests consells i suggerències.

PUNTS D’INTERÈS

  • La Foia de Móra
  • Miravet
  • El pas de Barrufemes
  • El congost de Benifallet
  • L’assut de Tivenys-Xerta, amb la reclosa
  • Les illes de ribera entre Xerta i Tortosa
  • La Tortosa mil·lenària

Dos dies en piragua per l’Ebre

2-3 persones: 70 €/pax
4-9 persones: 60 €/pax
A partir de 10 pers.: 50 €/pax

Menors de 14 anys, descompte de -10 € en el preu

1a etapa: Móra-Miravet-Benifallet (24 km)

Sortirem de Móra la Nova a primera hora del matí. Durant el recorregut, aconsellem una aturada per descansar i per menjar alguna cosa a Miravet, molt possiblement un dels pobles més bonics de Catalunya i, sens dubte, el més pintoresc de la Ribera d’Ebre.

El segon tram d’aquesta etapa us portarà pel pas de Barrufemes. L’Ebre encaixonat entre les últimes estribacions de les serres de Cardó i les de Cavalls, la zona més salvatge de l’Ebre català, fins que arribareu a Benifallet.

2a etapa: Benifallet-Xerta-Tortosa (24 km)

En la segona etapa de la ruta haureu de salvar l’assut, passant per la resclosa de l’assut de Xerta. Una experiència molt impressionant, ja que és com entrar en un “ascensor hidràulic”. A l’assut de Xerta l’Ebre presenta un desnivell de 5,30 m d’altura. Després, farem una parada a Xerta per poder descansar, renovar energies i menjar alguna cosa.

Per acabar l’aventura teniu el premi “monumental” de l’arribada a Tortosa, històrica capital de les Terres de l’Ebre. Amb una panoràmica imponent del castell de la Suda, la Catedral, el Palau Episcopal, el pont de l’Estat, l’església del Roser a Ferreries, el pont de la Via Verda, el parc Teodor González i el passeig de Ribera. Un acabament realment apoteòsic per a la vostra aventura!

En arribar a Tortosa ens trucareu per poder vindre a recollir-vos i tornar a portar-vos cap a Benifallet, que és el lloc on tindreu els cotxes aparcats.

 

*Els clients haureu de portar telèfon mòbil per poder contactar en qualsevol moment.

*Us donarem informació més detallada quan contacteu amb nosaltres: logística, lloc de trobada, horaris, on podeu dormir, menjar, coses que heu de portar, etc.

Preus

2 / 3 persones . . . . . . .70 €/pers.
4 a 9 persones . . . . . . 60 €/pers.
10 o més persones . . . 50 €/pers.
*Menors de 14 anys (descompte de -10 € del preu)

* Inclou: material + transport a Móra la Nova + recollida a Tortosa + assessorament + suport i assistència en cas de necessitat.
*Podeu triar tipus d’embarcació o piragua.
*No inclou acompanyament de monitor/guia. Si es necessita, caldrà pagar un suplement