Ruta en piragua Bítem – Tortosa

  • Durada aproximada: 2 h.
    A partir de 4 anys. No cal experiència.

    Des de 15 €! Consulteu tarifes
    Nens fins a 7 anys, només 5 €!

  • Reserves
    633 081 737

La ruta en piragua Bítem-Tortosa és una de les millors opcions, si voleu comprimir en una activitat d’una hora emoció aventura i paisatge. Un divertit recorregut que us permetrà conèixer un meravellós trosset de l’Ebre i uns racons que, per moments, us transportaran a rius verges situats en altres continents.

Un recorregut de menys de 7 km, amb sortida des de l’embarcador de Bítem i arribada a l’embarcador de Tortosa, on trobareu tres illes completament verges i navegant pels seus galatxos descobrireu que l’Ebre amaga tresors d’incalculable valor paisatgístic.

Un acabament apoteòsic, entrar a Tortosa amb la visió de la ciutat des del riu és una estampa inoblidable. Que bonica és Tortosa i que bonica devia ser per als ulls dels llaguters i dels raiers que baixaven des de dalt.

Tortosa, capital mil·lenària de les Terres de l’Ebre, ni que hi estessem un dia sencer podríem visitar i contemplar totes les joies monumentals que ens amaga: Catedral, palaus i palauets, pintures i retaules, capelles i convents, claustres, esglésies, llotges, portals i jardins… Se’ns farà de nit, i també de dia, voltant i voltant, imaginant i somiant com era Tortosa.

Ah! I no us podeu perdre la seva Festa del Renaixement la tercera setmana del mes de juliol.

RESERVA AQUÍ!

No heu practicat mai aquest esport?

Us donem alguns consells sobre la indumentària més adequada, suggeriments per a practicar-lo correctament i informació sobre les mesures de seguretat.

RECOMANACIONS