Senderisme

Amb les rutes de senderisme de Beniemocions volem ensenyar-vos el nostre entorn natural, la nostra flora i la nostra fauna. Volem recuperar vies de comunicació i senders actualment oblidats i així poder transmetre la nostra memòria històrica.

Rutes de senderisme

Podeu triar espectaculars rutes de senderisme entre les serres i valls de Cardó, les serres de Pàndols i Cavalls, les rutes de Ritxer i de Costumà, el massís del Port o el Camí de l’Ebre GR-99.

Us acompanyarem en la descoberta de les innombrables sorpreses naturals que trobareu a cada pas. Convivint amb la cabra salvatge, la rabosa i el senglar, amb l’àliga i la llúdria, amb el bosc mediterrani i la cabra blanca. Envoltats d’escenaris històrics i ancestrals, de personatges de llegenda, de guerres i batalles, per poblats, ermites, coves i trinxeres.

Organitzem excursions des d’un parell d’hores fins a un dia sencer. Des de camins plans i sense desnivell fins a trams on cal un mínim de bona condició física.

Totes les nostres rutes de senderisme transcorren per camins totalment transitables, no representen cap agressió per al medi ambient i són aptes per a totes les edats.

icon-senderisme

Senderisme

Des de 12 €/pax (grups de 10 a 20)
Des de 15 €/pax (grups de 6 a 9)
Per a totes les edats