Piragüisme a l’Ebre

Veniu a gaudir al màxim de l’aigua i la natura amb uns autèntics experts en piragüisme a l’Ebre.

Us oferim rutes variades per a passejar en piragua, caiac o canoa per les aigües tranquil·les del riu Ebre, amb la màxima seguretat, acompanyats de monitors experts en la tècnica de navegació en piragua o canoa. Ells us ensenyaran els racons més meravellosos del nostre riu al seu pas per les nostres terres: la fauna, la flora, la història…

Us esperen paisatges meravellosos, el descobriment de meandres, estrets, barrancs, illes verges, castells, poblats ibèrics envoltats de pau i de naturalesa.

Piragüisme tot l’any

Us oferim rutes de piragüisme tot l’any per a gaudir en parella, en família, amb nens, amb amics i fins i tot amb mascotes. L’Ebre en aquesta zona baixa tan calmat que no hi ha cap problema d’anar acompanyats amb els nostres amics de quatre potes.

Si us inicieu en aquesta aventura fluvial, els nostres monitors-guia us ensenyaran ràpidament com és de fàcil navegar per les aigües tranquil·les de l’Ebre i us acompanyaran durant tot el recorregut. Disposem de piragües de 2, 3 i 4 places perquè pugueu fer-ho amb la màxima seguretat. I si ja en teniu experiència i voleu navegar sols, prescindint del monitor-guia, també podreu fer-ho.

Veniu també a l’hivern i veureu com n’és de relaxant…

I sobretot, no oblideu l’esperit d’aventura i l’entusiasme per la natura, imprescindible per a deixar-se portar per les Beniemocions que us esperen i que, segurament, no us deixaran indiferents.

Reserva la teua ruta per l’Ebre!

Nens fins a 7 anys, 5 €!

En piragua pel riu Ebre

El riu Ebre continua sent el mateix que fa segles, amb les mateixes imatges: la senda de Túbal, el Flumen Iber.

Heu de ser conscients que navegareu pel riu que dona nom a tota una península, per la que era una de les principals vies de comunicació, comerç i conquesta de la península Ibèrica, però que a diferència de les altres antigues vies de comunicació, que han desaparegut a conseqüència del progrés (vies romanes, camins reials, camins de ferradura), aquesta ha perdurat inalterable.

Els vostres ulls observaran les mateixes imatges que els ulls dels vells navegants, comerciants, reis, nobles i conqueridors que han navegat per l’Ebre a través dels segles. Ells navegaven amb altres finalitats ben diferents a les nostres. Havien de ser durs, valents i sacrificats. Ells ho feien per necessitat, ara nosaltres ho fem per diversió.

No heu practicat mai aquest esport?

Us donem alguns consells sobre la indumentària més adequada, suggeriments per a practicar-lo correctament i informació sobre les mesures de seguretat.

RECOMANACIONS