Ruta en Segway per les fortificacions de Tortosa

En la ruta en Segway per les fortificacions de Tortosa coneixereu un dels espais emmurallats més importants de la península Ibèrica. Podem sortir de diversos punts per anar a la plaça de la Immaculada del barri de Remolins.

Des d’allí, amb els nostres Segways, podem accedir a les parts més altes de la ciutat per visitar tot un conjunt de fortificacions i gaudir d’unes precioses vistes.

Comencem per les avançades de Sant Joan, on visitem diverses línies de muralles, passant per les obertures d’antigues portes que donen als fossars.

Després, per mitjà d’unes rampes, podem visitar baluards des d’on contemplem esplèndides vistes panoràmiques de Tortosa, sobretot de la part més vella, amb barris com el Rastre i Remolins plens de carrers centenaris.

Més lluny ens queden les impressionants vistes del riu, de les muntanyes del coll de l’Alba i els Ports de Caro.

Continuem el nostre periple pujant al castell de la Suda, la fortalesa emblemàtica de la ciutat de Tortosa, dominada per una espectacular torre d’homenatge. Aquesta torre, juntament amb l’antic recinte que guarda un luxós restaurant i unes precioses estances per a l’allotjament, forma part del Parador Nacional de Turisme.

Allí dalt circulem envoltats de bonics jardins a prop de les troneres amb vells canons que apunten a l’horitzó.

Des d’allí tenim espectaculars vistes de Tortosa, amb el barri de Remolins als peus i l’Ebre serpentejant per la seva vall mentre va perdent-se a la cerca del mar i la Ribera. A l’altra part del riu, el barri de Ferreries, Roquetes i el massís del Port.

segway-icon

Ruta en Segway per les fortificacions de Tortosa

Des de 30 €/pax

*Mínim 2 persones