Ruta en piragua Barrufemes a Benifallet

  • Durada aproximada: 1 h 30 min.
    A partir de 4 anys. No cal experiència.

    Des de 15 €! Consulteu tarifes
    Nens fins a 7 anys, només 5 €!

  • Reserves
    633 081 737

La ruta de Barrufemes a Benifallet és un divertit recorregut d’entre 1 hora i 1 hora i mitja ideal per a fer tant en caiac, piragua, surf de rem o river SUP.

Aquesta preciosa ruta de només 7 km comença en una platja fluvial al mig del riu Ebre i acaba a l’embarcador de Benifallet.

És una ruta perfecta per a gent amb poca experiència, per a grups d’escolars o per a famílies que porten xiquets petits.

RESERVA AQUÍ!

La platja fluvial de l’Aumerca és el punt de partida d’aquesta ruta. Una platja de graves al bell mig del pas de Barrufemes, just davant mateix de la Roca Folletera. Un indret on la nota dominant és l’espectacularitat del paisatge i la pau que l’envolta.

I en aquesta tranquil·la platgeta, aliena als corrents del riu i resguardada del vent gràcies a les impetuoses parets de roca, és on tenim ubicada una base de piragüisme.

Des d’aquí surt aquesta ruta i serveix també de lloc d’aturada i descans pers als navegants que baixen en caiac de Miravet (està just a meitat camí entre Miravet i Benifallet). Un indret privilegiat per llançar-se a l’aigua amb piragua, caiac o surf de rem.

Abans de començar l’aventura, un monitor us explicarà les nocions bàsiques de l’activitat que hagueu triat i, quan ja estigueu preparats per a navegar, us indicarà els llocs de pas i de visita més singulars del tram. Si cal, el monitor també us pot acompanyar durant el recorregut.

Si voleu, prèviament podeu fer un tomb de presa de contacte o preescalfament per la bonica zona del meandre.

No heu practicat mai aquest esport?

Us donem alguns consells sobre la indumentària més adequada, suggeriments per a practicar-lo correctament i informació sobre les mesures de seguretat.

RECOMANACIONS