Les nostres piragües

Amb l’objectiu d’aconseguir sempre la màxima satisfacció, a Beniemocions us oferim les millors piragües, amb tots els complements. Disposem de piragües de 1, 2, 3 i 4 places perquè pugueu gaudir d’aquesta aventura fluvial.

Savannah

A l’hivern, tenim el model Savannah, de Dagger. El mateix caiac que porten els nostres monitors. Còmode, ràpid i estable a la vegada.

Amb tambutxos estancs davant i darrere per poder portar-hi moltes coses (roba de recanvi, menjar, etc.). Amb còmode seient i respatller regulable. Amb reposapeus regulables des del seient. Amb gomes de subjecció damunt del casc, davant i darrere. Acompanyat d’un tapabanyera (o cubre) que fa que el navegant gaudeixi de l’activitat sense mullar-se gens, sense passar fred i amb la màxima comoditat.

Oasis-2

Si preferiu una piragua doble tenim l’Oasis-2, de Rainbow.

Un caiac que porta tambutxo estanc darrere, amb còmode seient i respatller regulable. Amb reposapeus esgraonat i amb xarxa de subjecció damunt del casc per poder portar-hi coses.

Disco

A l’estiu, tenim el model Disco, de Rotomod. El sit on top perfecte. Perquè pugueu gaudir força, sense patir per anar a l’aigua. Molt fàcil de portar, estable, còmode, maniobrable, ràpid i xalador.

A més de ser autobuidable, porta un compartiment amb una malla a sobre, que acompanyem amb una bossa estanca per poder portar-hi les vostres coses.

Ocean-4

Per als que volen anar en companyia o portar-hi nens petits.

Enguany hem estrenat el model Ocean-4, on poden anar fins a dos adults amb un o dos nens enmig. La piragua ideal per a les parelles que porten un o dos fills de menys de 8 anys. A més de la gran estabilitat, també en destaquen els respatllers abatibles per augmentar la comoditat dels ocupants.