Traductor Google:

619 334 384 Activitats aquàtiques

630 874 236 Activitats terrestres

TIQUETS PDE AQUÍ

RESERVES AQUÍ

A Beniemocions el nostre "plat fort" és el Piragüisme (kayak) però també us podem oferir altres activitats no menys interessants i xaladores:

River SUP

És una activitat molt divertida i més fàcil del que sembla, al menys amb aquestes planxes, que son molt amples i estables.

Llegeix més...

 

Parc d'Aventura

Una autèntica aventura en mig d'un bosc de pins, amb jocs sobre plataformes: Ponts, Tirolines, Xarxes, Lianes, Camins de cordes, Camins amb fustes, etc. Emoció al màxim, amb una supertirolina de 142 m. I màxima seguretat, amb "mosquetons intel·ligents".

Llegeix més...

 

Via Verda

Lloguer de bicis: Per poder gaudir al màxim dels encants de la Via Verda, del Camí de l'Ebre GR-99 o dels camins de pagès que envolten el poble i les muntanyes de Benifallet.

Llegeix més...

 

Segway

Una aventura tant fàcil com divertida, sobre una plataforma que ens permet viure noves emocions. Amb el segway podem transitar pels costeruts i estrets carrers de Benifallet i pels camins de muntanya que envolten la vila.

Llegeix més...

 

Espeleologia

On podem triar entre els divertits passadissos, sales i gateres plenes de capritxoses formacions de la Cova de Xafarroques (Nivell Baix); o els més emocionants i complicats estrets i pous de la Cova Marigot.

Llegeix més...

 

Senderisme

On podem triar entre les serres i valls de Cardó, les serres de Pàndols i Cavalls, les rutes de Ritxer i de Costumà, o el Camí de l'Ebre GR-99.

Llegeix més...

 

Rutes amb Llanxa a Motor

On podeu passejar pel riu còmodament i sense cansar-vos gens, escoltant les interessants explicacions que us dona el guia mentre navegueu tranquil·lament envoltats de natura i paisatges sorprenents. Per visitar des de el riu llocs i pobles carregats de patrimoni i tipisme, Miravet, Barrufemes, Benifallet, l'Assut, Tivenys, Xerta...

Llegeix més...

 

Passeig amb Llagut

Un llagut de 50 places que també ens permet observar el riu des de dintre còmodament assentats i gaudir del meravellos paisatje del bosc de ribera mentre escoltem les interessants explicacions del patró.

El podem utilitzar fent un viatge d'anada i tornada pel riu fins a Miravet o per acompanyar als grups de piragües quan baixen el tram del Pas de Barca de Miravet a Benifallet.

Llegeix més...

 

Pesca amb canoa

La Canoa és una embarcació silenciosa que ens permet acostar molt aprop dels peixos sense espantar-los i passant quasi desapercebuts.

Els amants de la pesca esportiva tenen en la canoa una eina fabulosa per situar-se als millors punts del riu.

Llegeix més...

Diploma de Qualitat Ebrenca

Qualitat Ebrenca

XVI PREMIS ESPORTIUS BAIX EBRE

Premi a la promoció esportiva

Reserva de la Biosfera per la UNESCO

Reserva de la biosfera

Novetat: River SUP a l'Ebre

River SUP

Un lloc espectacular i ple d'emocions, en mig de la natura...

Parc d'Aventura

Vine a fer la ruta més bonica i la preferida pels nostres clients...

Fes la millor ruta

Clima

Cannot get Benifallet location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.