Sin título-1

Activitats per a grups a les Terres de l’Ebre

Sabem que organitzar activitats per a grups pot ser esgotador, per això a Beniemocions us ho posem fàcil!

Si busqueu emocions i aventura a l’aire lliure, heu trobat el vostre espai! Rutes en piragua per descobrir l’Ebre més salvatge, sortides en bicicleta per la Via Verda, excursions en Segway, parc d’aventura al mig de la muntanya…

A Beniemocions us oferim des d’activitats per a grups escolars (de final de curs, campaments d’estiu, colònies), per a empreses, associacions o clubs esportius fins a activitats per a famílies i amics, com ara comiats de solters, celebracions o esdeveniments especials.

  • Activitats per a grups nombrosos: aventura, emocions i diversió per a totes les edats.
  • Guies i monitors experts us acompanyaran per dinamitzar qualsevol esdeveniment social, empresarial, familiar o escolar.
  • Jornades educatives per descobrir natura, paisatges, tradicions i patrimoni de les Terres de l’Ebre.
  • Materials i equips homologats per a garantir la màxima seguretat.
  • Assistència i ajuda per a la vostra tranquil·litat.
  • Professionalitat en la resolució d’imprevistos.

Activitats per a grups: emocions i aventura amb Beniemocions

A Beniemocions ens dediquem a organitzar activitats per a grups de totes les edats des de fa més de quinze anys.

Piragüisme a l’Ebre

Rutes en piragua i caiac per les tranquil·les aigües del riu Ebre, amb la màxima seguretat, acompanyats de monitors experts que us ensenyaran els racons més meravellosos del riu: meandres, estrets, barrancs, illes verges, castells, poblats ibèrics…

River SUP i Big SUP

El River SUP (river stand up paddle) és una activitat aquàtica molt divertida consistent a lliscar sobre el riu damunt d’una planxa de rem. N’hi ha d’individuals (River SUP) i per a grups de 6 persones com a màxim (Big SUP). Una activitat ideal per a posar a prova la destresa, l’equilibri i el treball en equip. Fins i tot podeu fer competicions!

Parc d’aventura

Aventura al mig de la muntanya per a totes les edats: ponts, tirolines, xarxes, laberints, lianes, camins de cordes… Circuit infantil amb 6 jocs (menors de 8 anys) i circuit d’adults amb 16 jocs (majors de 8 anys), supertirolina de 142 m i circuit amb Segway.

En bicicleta per la Via Verda

Disposem de lloguer de bicicletes per descobrir la Via Verda de les Terres de l’Ebre i rutes de cicloturisme de baixa dificultat. Itineraris turisticoculturals amb servei de transport i recollida.

Voleu més emocions?

Segway, espeleologia, senderisme… Si vols emocions i aventura a les Terres de l’Ebre, t’ho muntem!

L’equip de Beniemocions

A l’equip de Beniemocions comptem amb directors esportius, tècnics de piragüisme, tècnics en activitats fisicoesportives al medi natural, monitors de mitja muntanya i barrancs i monitors d’espeleologia amb una àmplia experiència i coneixement de la zona. Els nostres monitors, a més d’ensenyar les tècniques de cada activitat, guien i donen explicacions dels llocs més interessants del recorregut des del punt de vista natural, paisatgístic i històric.

Materials de màxima seguretat

Tots els equips i materials amb què treballem són homologats i garantim la màxima seguretat en totes les activitats aquàtiques i terrestres.

Els equips de piragüisme els renovem com a màxim cada quatre anys i totes les piragües són insubmergibles.

Al parc d’aventura utilitzem arnesos d’última generació i mosquetons “intel·ligents” de línia de vida contínua (no es poden obrir), els més segurs del mercat. Són mosquetons interconnectats amb un sistema interactiu de politges, de manera que un mosquetó no és pot obrir fins que l’altre no és tancat.

A Beniemocions us podem oferir activitats a la carta per a grups, centres educatius, empreses, associacions, agrupacions, clubs, amb infants o amb gent d’edat avançada. Pregunteu pels preus especials i descomptes per a grups.