Piragüisme amb els més petits

L’Ebre, a l’estiu sobre tot, és un riu d’aigües molt tranquil·les, amb escassa corrent i sense perill, inclòs a l’hora de fer activitats amb infants.

Fa uns anys, als pares els costava creure que un riu gran i amb cabal no sigues un perill a l’hora de posar als nens dintre d’una piragua tot i anant acompanyats de monitors experts, i amb tots els equips de seguretat pertinents.

Poc a poc, se n’han adonat que en circumstancies normals de cabal i climatologia, anant acompanyats de gent experta, i disposant de les embarcacions i equips de seguretat adients, es un goig tant per als pares com per als fills pujar dalt d’una piragua i posar-se a palejar en mig d’un escenari tant bonic i relaxant.

Ara, cada cop son més les parelles que venen a l’Ebre a fer activitats de piragüisme amb els seus fills petits i esta augmentant la demanda de piragüisme en aquest sector familiar. Per aquest motiu, a Beniemocions disposem de trenta piragües del model OCEAN-4. Un caiac “sit on top”, auto-vuidable, molt estable, de conducció molt fàcil i que a diferència de la majoria de models similars d’altres marques, disposa de espatlleres que donen més comoditat dels seus ocupants.

DEIXA UN COMENTARI