Piragüisme amb els més petits

L’Ebre, a l’estiu sobretot, és un riu d’aigües molt tranquil·les, amb escàs corrent i sense perill, fins i tot a l’hora de fer activitats amb infants.

Fa uns anys als pares els costava creure que un riu gran i amb cabal no fos un perill a l’hora de posar els xiquets dins d’una piragua, tot i anar acompanyats de monitors experts i amb tots els equips de seguretat pertinents.

A poc a poc s’han adonat que en circumstàncies normals de cabal i meteorologia, anant acompanyats de gent experta i disposant de les embarcacions i equips de seguretat adients, és un goig tant per als pares com per als fills pujar dalt d’una piragua i posar-se a palejar enmig d’un escenari tan bonic i relaxant.

Ara cada cop són més les parelles que venen a l’Ebre a fer activitats de piragüisme amb els seus fills petits i està augmentant la demanda de piragüisme en aquest sector familiar. Per aquest motiu, a Beniemocions disposem de trenta piragües del model Ocean-4. Un caiac sit on top, autobuidable, molt estable, de conducció fàcil i que, a diferència de la majoria de models similars d’altres marques, disposa d’espatlleres que donen més comoditat als ocupants.

LEAVE A COMMENT