Benifallet

Benifallet, un indret bonic i tranquil, envoltat de calma i natura. A la vora de l’Ebre i als peus de la serra de Cardó, molt a prop de les serres de Pàndols i Cavalls, de la serra de Tivissa i dels Ports de Caro.

Situat al cor de les Terres de l’Ebre, al mateix centre de tres de les seues quatre comarques: a 20′ de Tortosa, Móra o Gandesa, a 30′ d’Amposta, a 40′ de les platges del Perelló o de l’Ametlla de Mar i a 50′ de les de Cambrils i Salou. A 1 hora de Tarragona o Lleida.

Amb accés ràpid als encantadors pobles que ens envolten: Tivenys, Xerta, Paüls, el Pinell de Brai, Miravet, Rasquera… pobles que conserven la màgia d’allò que és autèntic, que conviden al repòs i a deixar el rellotge a casa. Pobles de la terra de l’Ebre, amb gent treballadora, amable, xaladora i que s’ofereix al visitant.

Terra de l’Ebre, on tenim de tot i tot molt bonic: riu, mar i muntanya. Un lloc especial on l’aigua i la natura es combinen per crear un territori ple de diversitat i de bellesa. Un territori també riquíssim en història, en patrimoni i en cultura.

Enllaços d’interès

LEAVE A COMMENT