blog-piragues-tancades-870x480-4

Piragües tancades per a la tardor-hivern

Amb el canvi d’estació, venen canvis de temps i també toca el canvi a piragües tancades per poder continuar gaudint del riu Ebre sense passar fred. Per això a Beniemocions ja tenim preparades les piragües i caiacs per a la tardor i l’hivern.

Perquè navegar en piragua per l’Ebre a la tardor-hivern és una oportunitat única de gaudir dels canviants paisatges de ribera solcant les tranquil·les aigües del riu.

Piragües tancades

Les piragües tancades són les ideals per a les èpoques que ja comença a refrescar, com la tardor i l’hivern, perquè tapen les cames i tota la part de baix del cos fins a la cintura, si l’acompanyem del cobrebanyera, que és la peça impermeable que s’ajusta a la cintura del caiaquista i a la vegada al vorell de la banyera de la piragua o caiac amb total seguritat per als usuaris.

Piragües tancades Beniemocions

A més a més, portar una jaqueta o paravent impermeable per a la part superior del cos impedirà que l’aigua entre a l’interior de la piragua i tot el conjunt ens permetrà navegar completament eixuts, gaudint plenament d’aquesta emocionant activitat.

Paisatges de tardor-hivern a l’Ebre

En aquesta època no ens podem perdre el canvi d’estació, els colors ocres, marrons i fins i tot roginosos dels arbres caducifolis que són la majoria dels que poblen aquest esplendorós bosc de ribera que ens acompanya en tot moment en els nostres descensos pel riu Ebre.

Rutes en caiac per l'Ebre tardor-hivern
Piragüisme a la tardor-hivern

No ho dubtes, vine a descobrir la màgia de la tardor amb tots els seus colors, deixa’t sorprendre pel vol frenètic del blauet que salta quan menys t’ho esperes, creuant la llera davant de tu, com una bala… ressegueix amb la mirada el vol en formació dels corbs marins, passant per damunt del cap, remuntant la vall del riu, anunciant que l’hivern és a prop, que tot segueix igual que sempre i que la vida continua.

Vine a descobrir l’Ebre amb nosaltres!