Traductor Google:

619 334 384 Activitats aquàtiques

630 874 236 Activitats terrestres

TIQUETS PDE AQUÍ

RESERVES AQUÍ

Veniu i porteu també als més petits. Tenim piragües per a anar junts tota la família. Ah, i els petits són gratuïts!!!

L'Ebre, a l'estiu sobre tot, és un riu d'aigües molt tranquil·les, amb escassa corrent i sense perill, inclòs a l'hora de fer activitats amb infants.

Fa uns anys, als pares els costava creure que un riu gran i amb cabal no sigues un perill a l'hora de posar als nens dintre d'una piragua tot i anant acompanyats de monitors experts, i amb tots els equips de seguretat pertinents.

Poc a poc, se n'han adonat que en circumstancies normals de cabal i climatologia, anant acompanyats de gent experta, i disposant de les embarcacions i equips de seguretat adients, es un goig tant per als pares com per als fills pujar dalt d'una piragua i posar-se a palejar en mig d'un escenari tant bonic i relaxant.

Ara, cada cop son més les parelles que venen a l'Ebre a fer activitats de piragüisme amb els seus fills petits i esta augmentant la demanda de piragüisme en aquest sector familiar. Per aquest motiu, a Beniemocions disposem de trenta piragües del model OCEAN-4. Un caiac "sit on top", auto-vuidable, molt estable, de conducció molt fàcil i que a diferència de la majoria de models similars d'altres marques, disposa de espatlleres que donen més comoditat dels seus ocupants.

Diploma de Qualitat Ebrenca

Qualitat Ebrenca

XVI PREMIS ESPORTIUS BAIX EBRE

Premi a la promoció esportiva

Reserva de la Biosfera per la UNESCO

Reserva de la biosfera

Novetat: River SUP a l'Ebre

River SUP

Un lloc espectacular i ple d'emocions, en mig de la natura...

Parc d'Aventura

Vine a fer la ruta més bonica i la preferida pels nostres clients...

Fes la millor ruta

Clima

Cannot get Benifallet location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.