Traductor Google:

619 334 384 Activitats aquàtiques

630 874 236 Activitats terrestres

TIQUETS PDE AQUÍ

RESERVES AQUÍ

Som com una família, persones competents i sacrificades, amb total  dedicació per tal de donar el millor tracte  al client. Los monitors són tots del territori i la seva dedicació és la part més important de l'èxit de les nostres activitats.

Equip de Beniemocions

Ens apliquem en satisfer les necessitats del client. Intentem ser simpàtics i agradables. Coneixem bé i sentim tot el  que transmetem, tant des del punt de vista lúdico-esportiu, com de difusió de coneixements del medi i del patrimoni.

Experiència

Fa molts anys que naveguem per l’Ebre i pel Delta tant en piragua com en canoa. Abans de crear Beniemocions S.L., ja ho fèiem amb clubs de piragüisme com el "Potenti" de Benifallet o el "Xino Xano" de Deltebre.

Són moltes les hores de riu fent activitats; etapes més o menys llargues, estudis i recerques relacionades amb el medi ambient i la natura, en tots els racons de l’Ebre català.

Últimament hem fet la redacció i hem plasmat els nostres coneixements del riu a les rutes fluvials editades per l'IDECE (Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre), presentades amb el nom de: Vogant pel riu, deixa't portar per l'Ebre.

Piragües a Barrufemes

Tot això, ens ha portat a obtenir un bon coneixement del riu Ebre al seu pas per les nostres terres; però, sobretot, ens ha portat a estimar-lo, a protegir-lo,  a transmetre la doctrina de respecte i de cura que  es mereix.

El dret a mantenir la bellesa que l’Ebre encara conserva; a enamorar-nos del poder evocador de la seva aigua i dels seus paisatges, a la màgia del fluir, a gaudir de tot el que l'envolta i ens mostra.

Diploma de Qualitat Ebrenca

Qualitat Ebrenca

XVI PREMIS ESPORTIUS BAIX EBRE

Premi a la promoció esportiva

Reserva de la Biosfera per la UNESCO

Reserva de la biosfera

Novetat: River SUP a l'Ebre

River SUP

Un lloc espectacular i ple d'emocions, en mig de la natura...

Parc d'Aventura

Vine a fer la ruta més bonica i la preferida pels nostres clients...

Fes la millor ruta

Clima

Cannot get Benifallet location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.