Traductor Google:

Per a totes les edats

Et proposem realitzar una excursió guiada amb equip d'espeleologia (casc i frontal). Descobriràs, enmig d'una aventura, la força i la bellesa en la natura, on l'aigua i la pedra, lentament i amb la sensibilitat d'un artista suprem, han creat un altre paisatge:

Rutes per la cova Marigot o la cova de l'Aumidiella.

Les excursions tenen una durada aproximada de 2 a 3 hores. Es fan sempre acompanyades d'un/a guia com a mínim (depèn del número de persones i de la dificultat de la cova).

Els grups nombrosos es separen en grups de menys de 8 persones. El guia, a més de vetllar per la seguretat, us explicarà la història de la cova, els diferents tipus de formacions calcàries i de formes capritxoses que s'hi troben.

Estalactites, estalagmites, excèntriques, banderes, gours, colades i altres formacions de formes capritxoses que us recordaran figures d'animals i coses.

Una activitat de baixa dificultat que comporta una gran dosi d'aventura, tant per a grans com per a petits qui, fins i tot, la viuen amb més intensitat que els grans, sentint-se vertaders herois de ficció en un escenari ben reial.

Informació i Suggeriments

L'equip esta compost de: Casc + Frontal + Granota + Guants.  

Si us porteu vosaltres la roba us resultarà més econòmic.  Si fos així, cal portar roba que es pugui embrutar i roba de recanvi (pantalons llargs i samarreta de màniga llarga o granota). També s'aconsella portar guants.

Diploma de Qualitat Ebrenca

Qualitat Ebrenca

Reserva de la Biosfera per la UNESCO

Reserva de la biosfera

Vine a fer la ruta més bonica i la preferida pels nostres clients...

Fes la millor ruta

Un lloc espectacular i ple d'emocions, en mig de la natura...

Parc d'Aventura

Novetat: River SUP a l'Ebre

River SUP

Clima

5°C

Benifallet

Parcialment ennuvolat Humitat: 55%
Vent: NNW a 11.27 km/h
Dimecres
4°C / 17°C
Dijous
7°C / 20°C